مشاوره حقوقی رایگان - سهم الشراکه

سللام روز بخیر
همسر من با دو نفر از دوستانش در سال97 شرکتی راه اندازی کردند که در این شراکت فقط همسرم و یکی از آن دو نفر برای راه اندازی پول واریز کردند و نفر سوم چون در آن زمان سرمایه ای نداشت هیچ پولی پرداخت نکرد .
حالا با گذشت دو سال همچنان نفر سوم حاضر به پرداخت هیچ مبلغی که به عنوان سرمایه شرکت هست نمیشه و خواهان سود هم اندازه دو نفر دیگه هستش.
میشه راهنمایی بفرمایید که ایا سهودی که به ایشون تعلق میگیره یکسان با سود دو نفر دیگه که پول پرداخت کردن هست یا نه؟
و اینکه دو نفر دیگه میتونن این آقا رو از شرکت خلع کنند یا خیر؟
ممنون میشم پاسخگو باشین

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
بستگی به اساسنامه شرکت و توافق طرفین دارد