مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

سلام ساختمان خریداری کردیم بدون آسانسور بود و بعدش پیمانکار بدون اجازه ما از بالکن اختصاصی که درسند هم نوشته از بالکن مارو کامل بست و نورگیر مارو از بین برد برای طبقه 3 آسانسور زد حال یک درب چون اعتراض کرده بودیم به ما داد آیا پیمانکار بدون اجازه ما میتواند بالکن اختصاصی مارو ببندد و برای یک طبقه آسانسور بزند و بعد از تمام شدن کار طلب پول از ما کند؟چون در فروشنامه تعهد آسانسور نداشت و ساختمان بدون آسانسور بود؟ آیا در دادگاه میتوان تخریب آسانسور بخوام؟ و بالکن که متراژ ساختمان حساب شده بود و براش پول دادم تراس به من تحویل بده. باتشکر

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.خیرتخلف کردن میشه شکایت ممانعت و مزاحمت از حق و اعاده ب وضع سابق زد.قبلش اظهارنامه بدین

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

ساخت ساختمان بر اساس قوانین است و با پروانه ساختمانی آغاز میشود ... لذا هر مغایرتی با پروانه ساختمانی به تخریب یا پرداخت جریمه منجر می شود. شما سند رسمی در یافت کردید؟

پرسشگر :

بله سندرسمی هم دریافت کردیم ودرسندنوشته تراس مسقف اختصاصی به متراژ دومترو خوردی ودرپروانه ساختمان اسانسورونقشه اسانسورنیست چون هیچ نقشه ای برای اسانسورازراه پله طراحی نشدبعدازپروانه ساختمان شهرداری ماده صدجریمه اش کرد اما اجازه اسانسوربهش دادحال بدون اجازه ما که مالک طبقه دوم بودیم درهمان ابتدا چطورشهرداری اجازه دادتراس ونورگیراتاق خواب بعدازپایان کار ببنده وبرای یک طبقه درحیاط مشاعی وازبالکن ما روکامل ببنده برای طبقه سوم اسانسوربزند وهیچ نوشته کتبی واجازه ای ازطرف ماندارد حال این شکایت طلب اسانسورکردایا بایدپولی بپردازیم؟یابدون رضایت مابودمیتوانیم ازدادگاه حکم تخریب بگیریم؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،وقتی شماحاضربه گرفتن درب میشویدبه معنای رضایت این امرمیباشد،بنابراین هیچ اقدامی متصور نیست.موفق باشید