مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. نفقه را اعسار زدم. در حل اختلاف گفتم که بیکارم و سه شاهد هم تایید کردند که درآمد و کاری ندارم. با توجه به دو فرزندم که نزد خودم است و با سختی روزگار میگذرانم. اگر مبلغی پیش بخواهند من ندارم. از طرفی حساب یارانه ام ماه ها است که از ثبت توقیف است و حدود دو میلیون در حساب توقیفی جمع شده. چگونه میتوانم از شورا بخواهم آن مبلغ را که اداره ثبت توقیف کرده را آزاد کند و به زنم بابت پیش قسط نفقه پرداخت کند تا به زندان نروم با دو بچه. حساب یارانه بابت مهریه توقیف شده و هیچ گونه مال یا اموال دیگری ندارم. آیا این کار امکان پذیر است که شورای حل اختلاف مبلغ را بتواند برای پرداخت نفقه آزاد کند؟ دائم بابت زندان رفتن و نپرداختن نفقه نگران هستم و ترس دارم و همچنین این ترس و استرس به فرزندانم هم رسیده. راهنمایی ام کنید. سپاس.

پاسخ ها :

طيبه  كريمي

طيبه كريمي :

مبلغی که در اداره ثبت توقیف شده بابت مهریه توقیف شده ‌ربطی به نفقه نداره لذا رفع توقیف انجام نمیشه