مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوارن عقد

سلام، خسته نباشید. زنی 19ساله هستم. شوهرم به من خیانت کرده و فقط پیام های او و دختری دیگر دیدم. بهش میگم خیانت کردی گفت مگر با او خوابیدم یا گرفتمش که خیانت بشه.
این چند وقت هم اجازه نمیده جایی برم. میگه حق نداری بدون اجازه من جایی بری.
الان 9 ماه است عقد کردیم. هر دو سه ماهی دست میکنه یک 200 تومن میده یا میگه همون یارانه ای که میگیری کافی هست برات.
نوبت به پول که میرسه شوهرم نیست ولی برای بیرون رفتن میشه آقای شوهر.
اخلاق تند و بدی هم داره حتی جلو چند تا از دوستام با من بد رفتاری کرده. عفت کلام که اصلا نداره.
میخوام ازش جدا بشم و مهریه ام رو بگیرم. ولی نمیدونم چطوری.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد دادخواست طلاق بدهيد
بنظرم قبل از آن حتما با مشاورين خانواده و پدر و مادرتان صحبت بفرماييد