مشاوره حقوقی رایگان - لوله کشی ساختمان

سلام، وقت عالی بخیر.
ساختمانی دارای 7 واحد است که عمر 50 ساله دارد.
لوله کشی شوفاژ پوسیده و نشتی دارد.
نتوانستیم تعمیر کنیم. کارشناس گفته لوله های همکف کامل پوسیده است و در صورت تعمیر هم به زودی از جای دیگر نشت خواهد کرد.
قرار شد لوله کشی رو کار شود. واحد اینجانب که هم کف است لوله کشی نمودم.
ولی کم کم صدای بعضی واحد ها در آمده و اجازه اتصال به موتورخانه را نمی دهند و می گویند باید کف واحد ما کنده شود که این غیر قابل اجرا است. برای ما می گویند لوله منشاء است می شود واحد شما تخریب شود و شما حق اعتراض ندارید.
لطفا راهنمایی نمایید.
سپاس.

پاسخ ها :

لوله کشی شوفاژ ساختمان لوله کشی در ساختمان لوله شوفاژ در ساختمان قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات