مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سرقت

با سلام و به شما.
یک ماه پیش بنده در حالی که دم درب گاراژ خود در حومه شهر منتظر تاکسی برای رفتن به منزل بودم،
ناگهان 2 نفر راکب موتور سیکلت جلوی من ظاهر شدند و با کشیدن اسلحه کلت کمری گوشی من را با زور اسلحه کلت گرفتند. در حین گرفتن گوشی با غفلت با قنداق کات ضربه محکمی به چشم چپ من وارد شد و بیش 20 دقیقه بیهوش شدم. جراحات وارده شبکیه چشم چپ آسیب دیده و استخوان زیر چشم شکسته تا عمق پارگی پلک. زنزان های زیر ضربه و بینی تا الان سر همراه با درد و خونریزی.
یکی از دو متهمان حین دستگیری یک چاقوی بزرگ از وی که همراه داشت کشف و نفر دوم که ضارب اصلی می باشد از دست مامورین فرار و متهم دستگیر شده. مشخصات و محل سکونت فراری را به مامورین اطلاع میده که با گرفتن حکم ورود به منزل فراری، مامورین وارد منزل وی شده و متهم فراری با دیدن مامورین مجددا فرار می کند. اینجا پس از شناسایی متهم دستگیر شده و دادن اظهارات خود و متهم اظهار بی گناهی کرده پرونده یک طرفه بدون اطلاع بنده به قاضی کشیک ارسال و وی را بلا قید آزاد کرده و فرد فراری مجددا بدون اطلاع بنده طبق گفته ها خود را حاضر و آزاد شده ابلاغیه الکترونیکی برای من آمده جهت رسیدگی به سرقت موجب تعزیر ظرف یک هفته پس از رویت.،
سوال حال اگر من تنها بودم و هیچ شاهدی غیر از خدا ندارم، اثبات چنین تعدی و زورگیری و سرقت موبایل به چه شکل خواهد بود و جراحات وارده که مستلزم عمل جراحی چشم و استخوان زیر چشم و.... چه کسی جوابگو خواهد بود؟ شهر اهواز. با تشکر و قدردانی

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. در پرونده های کیفری باید به طریقی ادعای خود را ثابت کنی که ممکن است با شاهد ، دوربین های مدار بسته اطراف، اقرار متهمین و ... باشد درغیراینصورت دادگاه شکایت شما را رد می کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم