مشاوره حقوقی رایگان - بدهی وام متوفی

باسلام و تشکر از همکاری اساتید ارجمند. آپارتمانی با بدهی وامی که داشت خریداری کرده و وکالت گرفته ام. حالا فروشنده فوت کرده. آیا وامی که نامبرده بابت این واحد از بانک مسکن دریافت کرده، بخشیده می شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر آپارتمان در رهن بانک است
عقد رهن نسبت به مرتهن جایز و نسبت به راهن لازم است و بنابراین مرتهن می تواند هر وقت بخواهد آن را بر هم زند ولی راهن نمی تواند قبل از این که دین خود را ادا نماید یا به نحوی از انحاء قانونی از آن بری شود رهن را مسترد دارد . " همینطور طبق ماده 788 : " به موت راهن یا مرتهن ، رهن منفسخ نمی شود ولی در صورت فوت مرتهن ، راهن می تواند تقاضا کند که رهن به تصرف شخص ثالثی که به تراضی او و ورثه معین می شود داده شود . "