مشاوره حقوقی رایگان - سقوط کارگر از ساختمان

با عرض سلام.
اگر من با کسی برای انجام جوشکاری قسمتی از خانه صحبت کرده باشم و او برای جوشکاری آمده باشد.
در انتهای کار که قسمت کمی از کار مانده بود بدون آن که خود او بر سر ساختمان باشد یکی از همکارانش را برای اتمام کار بر سر ساختمان میفرستد و برای او سانحه سقوط از داربست اتفاق می افتد و دست چپ این آقا عصبش قطع می شود و نمی‌تواند تکان بدهد
سوال بنده این است بنده به عنوان صاحب خانه مقصر هستم یا جوشکار اصلی که با او برای اتمام کار قرارداد داشتم و او شخص دیگری را برای اتمام کار فرستاده
چون من این آقای جوشکار را نمی شناختم.
با تشکر. خواهشمندم زودتر پاسخ دهید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صاحبخانه مقصر نمی باشد. زیرا تقصیری نداشته و کار را کامل به پیمانکار سپرده است. بی احتیاطی و بی مبالاتی از جانب شخص کارگر صورت گرفته است