مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه تجدید نظر

با سلام. اینجانب با توجه به شکایتی که از من در شورای حل اختلاف شده، محکوم شدم و به رای صادره اعتراض نمودم که حکمی به شرح:
تجدید نظر خواه: ز. و
تجدید نظر خوانده: م.ش
تجدیدنظر خواسته: مطالبه وجه بابت ...
رای دادگاه:
درخصوص تجدیدنظر خواهی م.ش به طرفیت ز.و نسبت به دادنامه شماره ...
06 / 1399 صادره از شعبه هشتم شورای حل اختلاف که متضمن محکومیت تجدید نظر خواه به پرداخت دویست میلیون
لایر به انضمام متفرعات آن می باشد وارد است. چرا که وفق توافق طرفین مورخ 09 / 04 / 1398 مقرر شد خواهان بعد
از وصول یک فقره چک چهل میلیون تومان که در اختیار وی بوده. مبلغ بیست میلیون تومان بابت وجه الشراکه خود بردارد.
که حسب اظهارات طرفین در جلسه دادرسی شورا وجه چک تاکنون وصول نگردیده و چک در اختیار وی تجدید نظر
خوانده (ز.و ) قرار دارد. لهذا با عنایت به مراتب فوق ضمن نقض دادنامه معترض عنه حکم به بطلان دعوی مطروحه صادر و اعالم میگردد. رای صادره قطعی است.
را متوجه نمی‌شوم یعنی در این پرونده محکوم هستم؟
سپاسگزارم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

نخیر
رای به نفع شما صادر شده است
منتها شکایت اولیه بر علیه چه بوده است؟
بیشتر توضیح بفرمایید