مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط فروشنده

با سلام. من آپارتماني را در كرج قولنامه اي است را خريداري كرده ام. در تاريخ ٧/٥ كه مبلغ ٢٤٠ ميليون پيش پرداخت دادم و قرار شد در تاريخ ٧/٢٠ مبلغ ٣٠٠ ميليون پرداخت كنم كه در تاريخ ٧/٢٣ پرداخت كردم مابقي پول. قرار شد تا تاريخ ٧/٢٧ پرداخت شود من در تاريخ ٧/٢٣ گفتم در تاريخ ٧/٣٠ ميتوانم مابقي پول را پرداخت كنم كه فروشنده قبول كرد ولي روز قبل فروشنده در فایل صوتی به من توهين كرد و با بي ادبي و طلبكارانه گفت پول من رو پرداخت نكردي. من معامله فسخ ميكنم بريد دادگاه. من بيچارتون ميكنم. من ٥٠ ميليون خسارت ميخوام تا خونه تحويل بدم. ما هم روز ٣٠ در بنگاه حضور پيدا كرديم ولي قبول نكرد و رفت و گوشيش رو خاموش كرد. اين تاريخ هاي گفته شده به صورت دست نويس مي باشد. در قولنامه ما به صورت چاپي نوشته شده تاريخ تحویل ملك ٨/٥ اگه فروشنده حاضر به تحويل ملك نباشد، مبلغ ١٥٠ ميليون و به ازاي هر روز تاخير ٢٠٠ هزار تومن بايد پرداخت كن.د من در روز ٨/٥ احضاريه در دفتر قضايي تنظيم كردم. فرداي آن روز ابلاغيه آمد كه فروشنده جواب داده بود كه تا ٢٤ ساعت شماره حساب بفرستيد تا ٥٤٠ پرداخت ما را واريز كند. من هم شكوائيه تنظيم كردم دفتر قضايي عاجزانه خواهش ميكنم. من را راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. شما بهتر است از مشاوره حضوری وکیل دادگستری استفاده کنید

حمید بادله

حمید بادله :

استان :

با سلام
چنانچه در مبایعه نامه قید شده باشد که اگر در مواعد سررسید پرداخت نکنید معامله فسخ می گردد یا فروشنده حق فسخ دارد به ضرر شماست در غیر اینصورت قابل اقدام هست