مشاوره حقوقی رایگان - تعریض غیر عرف شهرداری

سلام. زمین 417 متر در ته کوچه بن بست با دالان به طول 12 متر و عرض 3 متر هست که شهرداری به زمین ما به صورت طولی تعریض داده و دالان زمین ما رو در طرح تفصیلی کوچه زده. این تعریض دالان چه سودی برای شهر داره؟‌ نه معبر پر تردد هست نه به همسایه ها سود و منفعتی داره. چون ما ته بن بست هستیم. آیا ما باید از شهرداری شکایت کنیم و یا شهرداری هر کاری دلش بخواد میتونه انجام بده؟ ممنونم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید ابطال طرح را از طریق دیوان عدالت اداری بخواهید که البته امکان نتیجه گیری ضعیف است