مشاوره حقوقی رایگان - قلع و قمع مستحدثات

با سلام خدمت یکایک وکلای میهنم
پرونده ای حقوقی مبنی بر قلع و قمع مستحدثات بابت افزایش ارتفاع سقف مغازه توسط مغازه همسایه همجوار و تصرف عدوانی وی به سقف مغازه ما که در سند مالکیت ایشان ذکر شده (( حق احداث بنا بر روی مغازه به هیچ نحو ندارد)) داریم که وکیل ایشان به نظریه هیئت2 نفره کارشناسی اولیه اعتراض کرد و قاضی با پیشنهاد دوباره وکیل ما در جلسه دادگاه بدوی یک نفر کارشناس دادگستری به قید قرعه جهت اجرای قرار کارشناسی انتخاب کرد که این کارشناس هم مانند دو کارشناس قبلی گزارش را با کمی تفاوت مانند آن دو کارشناس نوشته که به نفع ما بوده و به صورت
1-خوانده هیچ گونه مجوزی مبنی بر افزایش ارتفاع مغازه از شهرداری نگرفته است
2-خوانده 12 سال پیش اقدام به تخریب سقف سازه ای و احداث سقف جدید با پروفیل و موزاییک نموده است
3-ارتفاع مغازه قبلا 3.15 متر بوده و حال ارتفاع از کف مغازه تا سقف 4.85 متر است لذا سقف جدید در حدود 1.70 متر افزایش یافته است
4-سطح سقف مغازه خوانده در حدود 40 سانتیمتر از سطح سقف مغازه خواهان بالاتر اجرا شده است

که وکیل خوانده مجدد روی کارشناس سوم هم اعتراض کرده

با این نظریه آیا قاضی رای به قلع و قمع مستحدثات ایشان میدهد یا خیر؟

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

درصورتی که ایشان در موعد به کارشناسی اعتراض کرده باشند قرار کارشناسی 5 نفره صادر میشود.ضمنا وقتی وکیل دارید به اقدامات ایشان اعتماد کنید