مشاوره حقوقی رایگان - قراردادهای مضاربه و جعاله

با سلام
قرارداد سبدگردانی بورس (که به نوعی معامله و خرید و فروش سهام توسط سبدگردان با آورده نقدی سرمایه گذار و تقسیم سود حاصله میان طرفین است) چنانچه با تضمین اصل سرمایه و پرداخت سود معینی به سرمایه گذار منعقد شده باشد آیا در قالب قرارداد مضاربه یا جعاله قرار می گیرد که بتوان به استناد مواد مربوطه مندرج در قانون مدنی که شخص فاعل را ضامن تلف شدن سرمایه و یا پرداخت سود تضمینی به سرمایه گذار نمی داند، تقاضای ابطال این قرارداد را نمود و سبدگردان را از زیر مسئولیت خسارات وارده بابت اصل سرمایه و یا پرداخت سود (در شرایطی که به ضرر منجر گردیده است) معاف نمود؟

پاسخ ها :

قرارداد سبدگردانی بورس قرارداد مضاربه قرارداد جعاله ابطال سبدگردانی بورس