مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن در دوران عقد

سلام بنده 20سال سن دارم چهار سال پیش عقد کردم و باکره نیستم اوایل رابطه خوبی داشتیم ولی بعد از چند ماه طی سه سال اعتیاد به مواد پیدا کرد و سه بار به کمپ رفت و به او فرصت دادم در طی این مدت اعتیاد خود را انکار میکرد و مرا فریب میداد بعد از مدتی دست بزن داشت و حرفهای رکیک و تهمت میزد و من باز او را تحمل میکردم و به او فرصت میدادم طی این چهار سال هیچ گونه خرجی نداده و الان حدود یکسال و چند ماه است که هیچ رابطه و رفت امدی نداشتیم طی این یکسال باز هم به جای اینک دلم را بدست بیاره شروع به ارتباط با دختر و پیام بازی میکرد و من با فهمیدن اینا کلا هیچ علاقه دیگه به اون ندارم و به تازگی درخاست طلاق و نفقه دادم و از نفقه او گذشته بازم هم پرداخت نکرده و میگوید من هیچی ندارم بدم یا برگرد به زندگی ادامه دهیم میخوام بدونم در دادگاه موفق به طلاق میشوم یا نه چون روی تصمیم سفت هستم

پاسخ ها :

طلاق از طرف زن در دوران عقد طلاق به دلیل اعتیاد همسر طلاق به دلیل خیانت همسر طلاق از طرف زن طلاق