مشاوره حقوقی رایگان - مانع شدن از ملاقات فرزندم

سلام خسته نباشید‌. من یه خانومم یه پسر 10ساله دارم که تا هفت سالگی حضانتش با خودم بوده بعد به پدرش واگذار شد .. حق ملاقات هم دارم روزهای پنج شنبه تا جمعه .. میرم میارمش پیش خودم .. الان چند وقتی هست اذیتم میکنن میگن پول بده تا بزاریم ببریش .. یا اینکه بچه رو میترسونن میگن بگو نمیام .. در صورتی که خواهرم بچه رو تو خیابون دیده ازش پرسیده میای مامانت ببینه تو رو گفته از بابام میترسم خلاصه بچه رو ترسوندنش .. الان میخوام راهنماییم کنین لطفا یکی اینکه محل ملاقات عوض شه که ازم پول نگیرن .. پسر تا چندسالگی خودش میتونه تصمیم بگیره پیش کدوم یکیمون باشه .. ممنون

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

شما می تونید دادخواست سلب حضانت پدر و تحویل فرزند را به خودتون بدید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

فرزند شما از 15 سالگی میتونن برای خودشون تصمیم بگیرن برای تغییر محل ملاقات باذکر دلایل تقاضای خودتون را به دادگاه ارائه بدین

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

سلام
دادخواست تعیین حضانت بدید مجددا،فرزند چون ب سن تمیز و تشخیص رسیده دادگاه از خودش میپرسه ک با کی میخوای زندگی کنی، برای گرفتن مجدد حضانت باید شرایط مختلفی را برای دادگاه اثبات کنید ک پدر بخاطر اونها صلاحیت حضانت بچه را نداره