مشاوره حقوقی رایگان - نوع محکومیت

سلام من به جرم همراه داشتن کمتر از 50 گرم تریاک محاکمه شدم . در سامانه ابلاغ پرونده ام را چک کردم متن پایین را از خلاصه پرونده کپی کردم:

علت طرح:اجراي حکم
محکومیت: تعزيرات- جزاي نقدي(ريال)
اتهام:حمل مواد مخدر

محموکیت من را نوشته تعزیرات - جزای نقدی یعنی مجارات بنده حبس نیست ؟ و جزای نقدی هست؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

منظور از کلمه تعزیری حبس های حکومتی می‌باشد و تاثیری در نوع آن که جزای نقدی یا حبس می باشد ندارد و هر آنچه که در دادنامه شما اعم از حبس یا تبدیل به جزای نقدی شده است همان حبس یا جزای نقدی مندرج در دانامه مورد اعمال قرار خواهد گرفت