مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

کدام مینی موتور ها به گواهینامه نیاز ندارند؟

پاسخ ها :

گواهینامه مینی موتور گواهینامه مینی موتور

سوالات مرتبط

گواهینامه
سلام خسته نباشید ببخشید مینی موتور گواهینامه میخواد مدل 95 اندازه 125...
گواهینامه
سلام من میخوام یه مینی کراس 125 سی سی بخرم ولی میگن گواهینامه میخواد واز این حرفا میخوام بدونم که پلاک و گواهینامه لازم داره یا نه...
مینی موتور
سلام، مینی موتور های تریل و کراس که 50 سی‌سی و 70 سی سی هستند نیازی به گواهینامه دارند؟ و اینکه این موتور ها دارای سند و پلاک هستن؟...
گواهینامه مینی موتور
با سلام من 14سالم هست میخواستم بدونم مینی موتور گواهینامه میخواهد یا نه اگه گواهینامه میخواهد از چه سنی باید اقدام کنم...
گواهینامه مینی موتور
سوار شدن مینی تریل در شهر که سند ورزشی دارد گواهینامه میخواهد...