مشاوره حقوقی رایگان - امکان استرداد وجه واریزی الزام به تخصیص قدر السهم در سند

باسلام
چندسال پیش آپارتمانی خریدیم و بعد از ازدواج به خاطر علاقه زیاد به فرزند و خانواده بدون هیچ تبادل پولی سه دانگ آن را به اسم همسر زده بودیم. چندماه پیش مادر ایشان با نق زدنهای متعدد و تحریک مستمر همسر مبنی بر کوچک بودن واحد با عنوان کمک به فرزندان که در حقیقت از ارث غیر منحصر چند ساله پدری ایشان بوده پیشنهاد فروش خانه را دادن و با اصرار زیاد آپارتمان ما فروخته شد و کل مبلغ برای خرید واحد جدید به حساب ایشون واریز شد. قرار بود در خانه جدید هر کس به اندازه مبلغی که برای خرید پرداخت کرده قدرالسهمی در خانه داشته باشد و قولنامه خانه هم متأسفانه به اسم ایشان تنظیم شده و اکنون شش دانگ رو به اسم همسر زده اند و برای توجیه کارشون صغری کبراهای متعدد می‌چینند و نه تنها از تخصیص قدرالسهم بنده امتناع ورزیده حتی سند و همه مدارک خانه را پیش خودشان نگهداشته اند طوری در فرایند اداری نیز نمی‌توانیم استفاده کنیم.
سؤال آیا می شود با توجه به کلیه مستنداتی که از آپارتمان قبلی و فیشهای واریزی به حساب شخص ایشان وجود دارد این معضل رو حل کرد.

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

با اثبات این موضوع که قرار بوده بعد از فروش ملک وخریدن ملک جدید بر اساس قدر اسهم هرکدام باشدوارائه مدارک ملک قبلی وفیشها می توانید مشکل را حل کنید