مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری

با سلام.
پدر بنده به مدت 6 ماه در قالب دوره احتیاط در جبهه حضور داشتند و کارت پایان خدمت دوره احتیاط هم به مدت 6 ماه صادر گردیده است. لیکن کارت ایثار برای ایشان به مدت 5 ماه صادر گردیده است. برای اصلاح این موضوع نیاز به شکایت هست یا خیر؟
در صورت نیاز به شکایت مرجع رسیدگی کجاست؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام قانونا دوره احتیاط بعنوان زمان خدمت وظیفه تلقی شده است وبا احتساب سه چهارم از مدت خدمت وظیفه بعنوان داوطلبانه بصورت صحیح محاسبه شده است وراهکاری حد اقل به ذهن بنده نمی رسد موفق باشید