مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن همسر

سلام. میخواستم بپرسم زنی که همسرش فوت شده است آیا بجز از گرفتن مهریه از سایر اموال شوهرش ارث میبرد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله زوجه متوفی مثل سایر وراث از متوقی ارث می برد

پرسشگر :

ببخشید ارث زن از شوهر چطور محاسبه میشود به اندازه پسر ،دختر یا کمتر است

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر فرزند داشته باشد یک چهارم و اگر نداشته باشد یک هشتم

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله. از اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول (ملک...) ارث می‌برید. سهم شما در صورتی که صاحب فرزند باشید یک هشتم وگرنه یک چهارم می باشد.