مشاوره حقوقی رایگان - توقيف خودرو

با سلام و احترام.
حدودا يك ماه پيش يک ماشين از پشت به ماشينم زد و كلي خسارت به من وارد شد. طرف اون لحظه گفت مدارك ندارم. ماشينش رو بردن پاركينگ. بنده هم افتادم دنبال كار هاي ماشينم والان حدودا ٣٥ ميليون تعيين خسارت كردن كه ٢٥ ميليون بابت افت ماشين هست. الان ميخوام افت ماشين رو بگيرم. تامين خاسته و تامين دليل دادم. دادگاه گفت كه ماشين به اسم خودش نيست و نميتونيم ماشينش رو توقيف كنيم. طرف هم هيچى به اسمش نيس كه بخوام توقيف اموال بزنم. ميخوام ماشيني كه به من زده رو توقيف كنم طرف فعلا وكالت گرفته اما سند نزده. ماشين رو هم از پاركينگ در آورده. الان من چجوري ماشين رو توقيف كنم؟ برای پلاك شكايت كنم؟ اگر ماشين رو توقيف نكنم و طرف رو مجبور نكنم افت خسارتم رو نميده. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام قانونا نمیشود ماشینی که بنام غیر است برای دیون دیگری توقیف نمود لذا باید با قطعی شدن حکم دادگاه در مرحله اجرا اقدامات لازم را انجام دهید موفق باشید