مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. میخواستم بدونم اگر چند روز قبل از درخواست طلاق و مطالبه ی مهریه توسط زوجه، مرد خونه و ماشین رو به نام یکی بزنه، باز هم دادگاه رای مصادره میده؟ هیچ راهی نداره فقط مهریه به صورت قسطی پرداخت بشه و مصادره اموال انجام نشه؟

پاسخ ها :

انتقال اموال قبل از درخواست طلاق انتقال اموال قبل از درخواست مهریه فرار از پرداخت مهریه پرداخت مهریه به صورت قسطی مهریه زوجه فرار از دین مهریه قسطی مهریه