مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار برادر شهید

سلام. برادر شهید هستم. به علت مشکلات خانوادگی در محل کارم غیبت کردم. ترک کار زدن و اخراجم کردن. امکان بازگشت به کار است یا خیر؟ از کجا اقدام کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت ترک کار توسط کارگر، کارفرما میتواند دعوایی را تحت عنوان “اثبات ترک کار” بر علیه کارگر، در مراجع حل اختلاف مطرح نماید و هم چنین کارگر نیز می تواند متقابلا این دعوا را نیز مطرح نماید و مطابق با قانون، هر کسی که مدعی اثبات ترک کار باشد، می بایست ترک کار را ثابت نماید. بنابراین در صورتی که ترک کار اثبات نشده باشد امکان بازگشت هست در رابطه با اخراج خود در مراجع حل اختلاف کارگر و کارفرما طرح شکایت کنید