مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار

سلام بنده حکم جلب سیار و ورود به مخفیگاه شخصی را در اراک گرفته ام ام به دلیل اینکه ساکن تهران میباشم امکان پیدا کردن و گرفتم وی را ندارم از طرفی وی راننده کامیون میباشد و در حال کار است.ایا قانونی برای جلب ایشان ویا راهکاری برای جلب ایشان وجود دارد .ایا مانند وکالت میشود یک وکیل این کار را انجام دهد و ایشان را جلب نمایید.لطفا بنده را راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

خیلی ساده است، باید پیدا و جلب کنید. امکان اخذ وکیل هم دارید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

هر شخصي چه وكيل و غير وكيل ميتواند جلب را انجام دهد فقط توسط وكيل بهتر ميباشد

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام بله راهکار دار و وکیل میتواند . در صورت تمایل تماس بگیرید . 02188328960

پرسشگر :

بنده تمام کارها رو انجام دادم و امادگی همکاری با یک وکیل محترم و عقد قرارداد جهت به اتمام رساندن این کار (جلب) را دارم.ضمنا علت جلب صدور چک و عدم پرداخت بوده است
با تشکر

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید درخواست وکیل را در صفحه ی اول وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.