مشاوره حقوقی رایگان - زمین با واگذاری تفریحی گردشی 5ساله

زمینی از کسی خریدم که واگذاری اجاره به شرط تملیک‌ است. برای گردشگری و با اقساط 5ساله 2تا قسطی مونده و هنوز هم ساخت رو ‌شروع نکردم آیا بعد از تسویه دوتا قسط ضمن اینکه 5سال قرارداد اجاره به شرط تملیک1سال هم گذشته آیا فقط دو قسط باقی مانده رو ‌تسویه کنم از مسکن بوده. میتونم‌ سند ‌تکبرگ ‌بگیرم ‌و چطوری لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

زمین با واگذاری تفریحی گردشی اجاره به شرط تملیک ملک اجاره به شرط تملیک سند تک برگ