مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام همسر بنده با مراجعه به دفترخانه مهریه خودش رو بخشیده . آیا میتونه با گذشت چند سال مهریه خودشو دوباره اجرا بزاره ؟؟

متن اقرارنامه هست اقرار و اعتراف صریح نموده بر اینکه تمامی مهریه مندرج در عقدنامه رو بذل نموده و زوج نیز قبول بذل نموده بنابراین هیچگونه حق و ادعایی نسبت به موارد یاد شده برای زوجه باقی نخواهد ماند و زوجه حق هرگونه اعتراض و ادعایی را در این خصوص در آینده از خود سلب و ساقط نموده

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ انسان عاقلی مهریه خود را بدون دلیل نمی بخشد. بهرحال این سند قابل ابطال است و دادگاه به آن رسیدگی میکند.