مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث نوه

آیا نوه می تواند سهم الارث مادر فوت شده اش را از خانواده مادری اش طلب کند در صورتی مادر و پدر بزرگش قبل مادرش فوت شده به دلیل بحث های مختلف و هیچ انحصار وراثتی صورت نگرفته آیا سهم الارث مادر به فرزندانش واگذار می شود یا همسرش؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله چون مادرش به ارث برده وراث مادر اعم از شوهر و فرزندانش نیز از او ارث میبرند