مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

من با 19 کارتن مشروبات الکلی خارجی توی لنج دستگیر شدم سابقه کیفری ندارم زن و 3تا بچه دارم دادگاه بندرعباس منو به 5سال حبس تعزیری و 10برابر ارزش عرفی تجاری وسایل جریمه نقدی کرده. دادگاه تجدیدنظر اعتراض کردم اما رای صادره تغییر نکرد و حکم را قطعی کرد بنظر شما خیلی زیاد جرم نداده؟ و الان من میخوام دیوان عالی کشور اعتراض بزنم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

رای قطعی و لازم الاجراست. دیوان تنها در موارد اعاده دادرسی رسیدگی میکند آن هم با ادله محکم و قوی