مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات

با سلام و وقت بخیر
من شش ماه پیش به دستفروشی بصورت مرحله ای و کم کم بدون نوشتن قرارداد و دریافت بیعانه ای به اندازه سه میلیون جنس دادم ایشان پس از شش ماه، دیر تحویل دادن جنس ها و بد قولی بنده رو بهانه قرار داده و نه طلب من رو میده نه جنس هام رو، من از ایشون فقط فاکتورهای امضا شده جنس های تحویل داده شده و متن تلگرامی گفتگوهامون و یک صدای ضبط شده از مکالمه مون و یک شماره موبایل دارم، آیا قانونی کاری از دستم ساخته هست ؟؟؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا از طریق اظهارنامه طلبتون یا اجناستون رو مطالبه کنید و اگر نداد با همین مدارکی که دارید دادخواست بدهید نهایتا می توانید تقاضای سوگند کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بله میتوانید اقدام نمایید.