مشاوره حقوقی رایگان - باکره بودن

من قبلا یه بار به دکتر زنان مراجعه کردم گفت پرده بکارت ندارم یا به قول خودشون سفید یعنی اگر ازدواج کنم بعد از نزدیکی هیچ گونه خونریزی ندارم الان یه خواستگار دارم خیلی میترسم که بهش جواب مثبت بدم که اگر بعدا بفهمه منو پس بزنه یا طلاق بده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

همه دخترها پرده بکارت دارند چیزی به نام سفید وجود ندارد. منتها داشتن پرده بکارت به معنی وجود خون حین نخستین آمیزش نیست. اگر از پزشکی قانونی بخواهید شما را معاینه و گواهی سلامت بکارت به شما میدهد. با نخستین آمیزش پرده بکارت آسیب می بیند. حتی در نوع قابل اتساع بودن.اگر بنا به علتی آسیب دیده است میتوانید نسبت به ترمیم آن اقدام کنید.