مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت عیدی و سنوات در شرکت پیمانکاری

سلام و عرض خسته نباشید
بنده از تاریخ 94/07/19 تا 97/09/30 در شرکت پیمانکاری به عنوان حسابدر مشغول به کار بوده ام و بیمه منو به دلیل وجود پروژه در شهرهای مختلف از سه شهر با بیمه پروژه رد کرده اند . در این مدت عیدی و سنوات دریافت نکردم و حقوق پرداختی به من زیر قانون کار بوده است. همچنین به دلیل کوتاه نیامدن کارفرما در تاریخ 97/09/30 بنده را اخراج و من نیز بلافاصه در شرکت دیگر مشغول کار شدم . با کارفرما صحبت کردم که بدون شکایت حقوق بنده را پرداخت کند ولی قبول نکردن. الان که دوسال گذشته است و با این وضع بیمه که از شهرهای مختلف رد شده برام بنده چه کار میتوانم انجام بدم تا حق و حقوقم رو دریافت کنم؟ لطفا جواب بنده رو بفرمائید چون ایشون خیلی اذیت میکنن.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل شکایت کنید از شما که حسابدار هستید بعید است کوزه گر در کوزه شکسته اب میخورد