مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام.... همسر بنده یک ماه پیش قهر کرده و به خانه پدرش رفت. ایشان چند روز بعد به شورای حل اختلاف رفته و دادخواست مطالبه نفقه از تاریخ سه سال قبل داده بودند...سوالم این است که آیا ایشان می تواند برای ایامی که در خانه من بوده و با هم زندگی می کریدم مطالبه نفقه نمایند؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خیر مگر اینکه دلایلی داشته باشد که شما حضور نداشته اید و خودش مخارجش رو تامین می کرده است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. زندگی مشترک در یک خانه دلالت بر پرداخت نفقه از جانب شما دارد، مگر اینکه ایشان با دلایل و مستنداتی عدم پرداخت نفقه را اثبات کنند.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما درمقام دفاع باید باادله اثبات کنید که همسرتان دران مدت درمنزل شما سکونت میکرده است سکونت زن درمنزل شوهر دلالت برپرداخت نفقه دارد