مشاوره حقوقی رایگان - توقیف بدلیل بدحجابی

اسمس توقیف برایم آمده اگر پیگیری نکنم پلیس چطور میخواهد ماشینم را بخواباند ؟؟ توی مسیرهایی که می‌روم معمولا پلیس نیست

و سوال دیگه اینکه اگه کلا پیگیری نکنم و هیچ وقت هم پلیس مرا متوقف نکند موقع فروش ماشین به چه مشکلی برمیخورم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما مراجعه کنید زیرا در مرتبه اول با تعهد مشکل حل میشود اما در صورت عدم مراجعه حتما ماشین توقیف میشود