مشاوره حقوقی رایگان - تمدید شرکت سهامی خاص

با سلام . بنده دارای یک شرکت سهامی خاص هستم که هر 2 سال تمدید میکنم ولی 2 سال پیش زمانی که برای تمدید شرکت اقدام نمودم گفتن فردی دارای 1 عدد سهم در شرکت شما میباشد و بدون امضا ایشان تمدید میسر نمیباشد . هنگامی که به جستجو آن فرد پرداختیم هیچگونه نشانی از این فرد نبود نه شماره نه آدرس و ... حال برای خروج ایشان از شرکت راهکار چیست ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مشکل شما نیاز به پیگیری از سوی وکیل در اداره ثبت شرکت ها دلرد