مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مشابه در دیوان بر اساس رای صادره هیات عمومی

با سلام
دو سوال در زمینه آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری دارم.
1- آیا میتوان به استناد رای کاملا مشابه در هیات عمومی دیوان؛ از اداره دولتی شکایت کرد؟
2- اداره دولتی طبق ماده 13 آیین نامه تشکیلات دیوان تاریخ اجرای حکم را از تاریخ صدور رای هیات عمومی اعلام نموده اند ؛ جهت شکایت و درخواست تسری رای دیوان به زمان تصویب آیا شاکی اولیه فقط میتواند درخواست نماید یا دیگران نیز میتوانند نسبت به تسری به زمان تصویب از دیوان عدالت اداری درخواست نمایند.ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اگررای دیوان رای وحدترویه باشد بله