مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت راننده مقصر

با سلام و خدا قوت.
من یک راننده کامیون هستم که در مسیر مجاز خود با یک سواری که از فرعی وارد مسیر بنده شد، تصادف نمودم و راننده سواری که طبق کروکی پلیس هم مقصر صد در صد شناخته شده در صحنه فوت شد. الان حدودا یک ماه از حادثه گذشته و هنوز به دلیل اعتراض پسر متوفی به کروکی، کامیون من از پارکینگ پلیس آزاد نشده. به نظر شما من چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با عرض سلام و ادب,شما با استناد به کروکی پلیس راهور و گزارش کلانتری که در صحنه حاضر شدند و پیوست کردن مدارک خودرو و خودتون دادخواست رفع توقیف خودروی خود را به مرجع صالح درآن حوزه قضایی تقدیم کنید با مراجعه به دفتر خدمات قضایی

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

برای راهنمایی بیشتر با شماره 09177439690بنام گودرزی تماس حاصل فرمایید