مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ناشی از ساخت و ساز ملک مجاور

با سلام و خسته نباشید.پارسال ساختمان مجاور ما رو گودبرداری کردن و یک طبقه ساختمان به صورت نیمه کاره ساخته شد و چون سازنده ساختمان مجاور ما کلاهبرداری کرده و واحد ها رو به چند نفر پیش فروش کرده، به حبس محکوم شده. سال گذشته در اثر بارون به ساختمان ما خسارت وارد کرده و نقاشی ساختمان ما رو خراب کرده و ما هم از سازنده و صاحب ملک شکایت کردیم و کارشناس هم کارشناسی کرد. البته مجبور شدیم خودمان با هزینه خودمان نقاشی کنیم. چون صاحب ملک گفت به من ربطی نداره که هزینه نقاشی و خسارت شما رو بدم. چند روز دیگر وقت دادگاه داریم. به نظرتون به غیر از واقعیت خسارت و نقاشی کردن ساختمان و هزینه های جانبی، به نظرتون چی بگم که صاحب ملک و سازنده مجبور بشن خسارت ما رو پرداخت کنند و قاضی به نفع ما رای بدهد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

با همون نظر کارشناسی دادگاه خواندگان رو مجبور به پرداخت خسارت خواهد کرد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در این نوع دعاوی نظر کارشناس بسیار تعیین کننده است شما مجبور نیستید حرف خاصی غیر از بیان ماجرا بزنید.