مشاوره حقوقی رایگان - استفساریه ایثارگران

سلام.
بنده برج 8 سال 95 تا 31 برج 2 سال 96 استخدام نیروی شرکتی بهداشت و درمان آبادان بودم. از برج 3 سال 96 تا الان استخدام شرکتی بهداشت و درمان بوشهر هستم. آیا تبدیل وضعیت از سال 90 تا 95 شامل من هم می شود؟ پدرم 30 ماه جبهه و کارت ایثارگری دارد. ممنون میشم جوابم بدید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام چکیده موضوع ماده 21قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران واصلاحات والحاقات بعدی ان ناظر به بند و ماده 44 قانون برنامه توسعه پنجم مربوط به تکلیف دستگاههای دولتی برای استخدام 25 درصدازظرفیت استخدامی خودازبین ایثارگران و5 درصداز رزمندگان وفرزندان انان درصورت مطابقت تخصص تحصیلات وداشتن مجوز استخدام ویاخروجی نیرو مربوط می شودکه البته اعتبارقانون نسبت به تبدیل وضعیت مشمول کسانی می باشد که از سال 1390 تا 1395 شاغل بوده اندبارعایت همه شرایط وبرای شروع ایثارگران وخانواده انان باید از بنیاد شهیدورزمندگان از یگان اعزام کننده معرفی نامه دریافت نمایند وموضوع را پیگیری کنندموفق باشید