مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت خواهر

سلام، خسته نباشید. ببخشین من و داداشم دو قلو هستیم. پدرمان به دلیل بیماری سرطان فوت کردن. یک خواهر 20 ساله داریم که مجرد هست و از ما کوچک تر هست. مادرم هم که 57 سالش هست
خودم هم دانشجو هستم. ولی داداشم نیست.سوالم این هست که آیا داداشم میتونه برا سربازی اش کفالت پدری یا خواهری بگیره یا نه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام براساس قانون یکی از برادران مشمول کفالت می شوند واز طریق دفاتر پلیس به اضافه 10 اقدام کنید موفق باشید