مشاوره حقوقی رایگان - پیامک سامانه ثنا

سلام. برای من پیامکی اومده که دادخواست شما تحت شماره فلان ثبت گردید و به دادسرای حقوقی مراجعه کنید. بعد هم پیامک اومده که وقت دادگاه تعیین شد. در حالی که نه در سامانه ثنا ابلاغیه ای برای من نشون میده و نه میتونم حدس بزنم مشکل چیه. چون دعوای حقوقی ندارم. میتونه اشتباهی پیامک فرستاده شده باشه؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. به دفتر خدمات قضایی جهت اخذ ابلاغیه مراجعه نمایید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم