مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام. ماشینی در حال دور زدن به دور میدان، به خیابان سمت راست میپیچد. حالا اگر موتوری که در لاین سمت راست این ماشین بوده برای پیشگیری از برخورد به ماشین بپیچد و به زمین بخورد ( بدون برخورد با خودرو )، آیا خودرو مقصر است؟

پاسخ ها :

مهناز جمشیدی

مهناز جمشیدی :

با سلام در این گونه موارد معمولا با پلیس راهور میبایستی تماس گرفته شود و پلیس راهور در کروکی ترسیمی مقصر حادثه را مشخص خواهد کرد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در تعیین مقصر در سوانح رانندگی برخورد دو وسلیه نقلیه در بررسی اصل است درهرحال نظریه کارشناس ملاک عمل است موفق باشید