مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل منزل

با سلام. خانم بنده به دلیل اعتیاد من، یک ماهه که رفته خونه پدرش و من و دو تا فرزند کوچیکم رو تنها گذاشته. تقریبا یک هفته قبل با یک مامور اومدن و همه وسایل ها رو جمع کردن و رفتن. لوازمی که من خریده بودم رو چون داخل سیاهه نوشته بودن اون ها رو هم بردن. حالا من موندم با دو تا بچه کوچیک دو ساله و یک خونه خالی که حتی تشک بچه ها رو هم برده. ,الان من میتونم درخواست بدم که وسایلی که خودم خریدم رو ازش بگیرم؟ خواهش میکنم راهنمایی ام کنید. چون پول وکیل هم ندارم که بگیرم..با تشکر از همه عزیزان.

پاسخ ها :

معصومه سالاروند

سرکار خانم معصومه سالاروند :

اگر مدرکی دارید که اثبات کنید وسایل را شما خریداری کرده اید می توانید استرداد آنها را بخواهید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود، زن تنها می تواند جهیزیه خود را ببرد، دیگر وسایل موجود در خانه، قاعدتا متعلق به شوهر هست، جون احتمالا وسایل را با گرفتن دستور موقت برده اند، قابل اعتراض با خود رای استرداد جهیزیه قابل اعتراض هست، بنابراین شما باید در دادکاه استرداد جهیزیه حاضر شوید و ضمن دفاع و گفتن ادعای خود، پس از صدور رای به دستور موقت هم اعتراض کنید .
شاد باش دیر زی