مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت عادی

سلام. من سال 97 سرباز معلم بودم. در تاریخ 97/11/27 در مدرسه از چهار پایه افتادم و از ناحیه مقعد دچار پارگی روده و سوراخ شدن مثانه شدم. الان کمیسیون 134 رای معلولیت عادی برای من صادر کردن. ممنون میشم اگر برای من توضیح دهید که شامل چه چیزی می شود؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

درود برشما همان موارد را مطالعه فرمایید که شامل چه چیزهایی می‌شود