مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین حمل شیرینی و شکایت بابت خسارت و از کار افتادگی

با سلام
بنده در حدود 2.5 پیش به علت از دست دادن کنترل ماشین دچار حادثه میشم و به ماشین دیگری بخورد میکنم و باعث واژگونی ماشین ( وانت حمل شیرینی ) میشوم و بیمه که بیمه خسارت ماشین ایشان را پرداخت میکند اما ایشان از بنده شکایت کرده که تصادف باعث خسارت به شیرینی شده و ایشان به مدت 1ماه به بهانه آماده نبودن ماشین کار نکرده و در مجموع مبلغ 5 میلیون تومان درخواست کرده ( 3میلیون درآمد در طول 1ماه به همراه 2میلیون قیمت شیرینی ) در شورای حل اختلاف با توجه به این که ایشان در بیمه تایید و امضا کردن که شکایتی ندارن .
تمامی مدارک در فردای روز حادثه تحویل بیمه شد و تشکیل پرونده نیز توسط پدر بنده برای ایشان انجام شد اما از حضور در بیمه جهت دریافت خسارت و خروج ماشین از پارکینگ به مدت یک ماه امتناع کردن و پس از این مدت شکایت تنظیم کردن با توجه به این که شخص به صورت عمدی و برای دریافت خسارت بیشتر در پیگیری تعلل کردن با توجه به تماس مکرر جهت پیگیری سریعتر پاسخی ندادن ( مقداری از وسایل سالم بوده اما به دلیل تاخیر ایشان فاسد شد و وسایل را نیز سوزاندن همچنین زمان تعمیر ماشین نیز بیشتر از 7روز نبوده)
آیا این امکان هست که ایشان موفق شود از بنده مبلغی را به ناحق دریافت کند ؟ در حال حاضر قاضی شورا اعلام کرده که شخص مذکور از طریق کارشناسی میزان خسارت را تایین کند در حالی که ایشان وسایل را معدوم کرده

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دلایل به نفع شماست که نیاز به اثبات دارند.یاالله