مشاوره حقوقی رایگان - باسلام سوال در مورد یک زمین بوده که به اسم پدرشوهرم بوده

در مورد یک زمین بوده که به اسم پدرشوهرم بوده و الان یک تکه از زمین به دخترش فروخته شده و روی ان تکه زمین خانه ساخته بعد چند سال دختر خانه را به مادر میفروشد و مادر به پسر کوچکش که شوهر بنده باشه میفروشه الان خونه راه نداره و برادر شوهرمم هم راه نمیده بهمون یک مشکل دیگه پدرشوهرمم هم فوت شدن ایا میتونن خونه رو انحصار وراثت کنن و مارو از اینجا بیرون کنن لطفا راهنماییم کنید با تشکر خونه قولنامه ای هست

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا خانه را خریداری کرده اید یا خیر؟اگر خریداری کردید و مبایعنامه دارید ویا قولنامه دارید نمی توانند شما را بیرون کنند.