مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی و سخت و زیان اور شغل

با سلام در شرکتی مشغول بکارم که تا امروز چندین عنوان شغلی شرکت برایم رد شده که در لیست تایید شده های بیمه وجود دارد مثلا سرپرست تاسیسات و مسئول تاسیسات و کمک سرپرست تاسیسات فقط یک عنوان سرپرست کارگاه تاسیسات که سه عنوان اول در لیست ارسالی از وزارت کار وجود دارد ولی سرپرست کارگاه تاسیسات نیست خواستم بدانم این موضوع برای بازنشستگی بنده مشکل ساز میباشد . باتشکر

پاسخ ها :

حسن خانجاني

جناب آقای حسن خانجاني:

سلام.سرپرست تاسیسات موضوعیت ندارد چرا که مسول تاسیسات و نیروهای کمکی زیر مجموعه هست. بنظر حکم مدیریتی ندارد وگرنه زمانیکه بیمه ارسال و تایید شده بایست ایراد اخذ شود.بهرحال پیگیری از طرف اداره کار مربوطه بنظم لازم می باشد