مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو حامل مواد مخدر

در بندر خمیر از باک بنزین سواری دوستم هفت کیلو حشیش گرفتند و وکالت فروش و مبایعه نامه خودرو متعلق به من هستش حال چگونه میتونم رفع توقیف کنم دوستم را حبس تعلیقی داده اند من هیچ اطلاعی از مواد نداشتم فقط خودروام را امانت داده بودم که مسافرت بروند

پاسخ ها :

مهدی سلطانی

مهدی سلطانی :

استان :

باسلام.شما بایستی به محل شعبه اجرا مراجعه ومدارک مالکیتی را ارعه نمایید وعلی القاعده بایستی رای دادگاه را نیز ببینیم تا اظهار نظر کرد

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

با ارائه اسناد مالکیت به شعبه اجرای احکام اعتراض اجرایی بزنید و در جلسه رسیدگی مالکیت و عدم اطلاع از حمل مواد رو اعلام کنید