مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت های طولانی

با سلام
بنده به مدت 4 ساله که توسط یکی از هم کلاسی های دانشگاهم دنبال میشم
اول به شکل خواستگار وارد شدن که از طرف خانواده چندین بار رد شدن اما بعد از آن شروع به مزاحمت های تلفنی به خودم و نزدیکانم کردند و حتی بعد از اینکه از اون شهر رفتم به هر طریق محل کار و زندگیم رو مجدد پیدا کرده و...
واقعا نمیدونم چطور باید از دستش خلاص شد. همه راه هارو امتحان کردم فقط مونده راه قانونیش
میخام بدونم میشه کاری کرد؟
قانونی واسه این موضوع وجود داره؟
از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به نوع مزاحمت دارد
اگر مزاحمت درخیابان واماکن عمومی است قابلیت شکایت کیفری دارد اگر مزاحمت تلفنی است مثلا تماس های مداوم درساعات استراحت قابلیت شکایت دارد

پرسشگر :

مزاحمت تلفنی و حضوری داره, به صورت مستقیم کاری نمیکنه فقط هر جا میرم پیدام میکنه و میاد اونجا, فقط قصدش آزار روحی رسوندنه.
فکر میکنید شکایت نتیجه میده؟
به کجا باید شکایت کنم؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله به اتهام ایجاد مزاحمت تلفنی و حضوری شکایت کنید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام مراجعه به دادسرا و تنظیم شکواییه باعناوین اتهامی که خودتون میدونید