مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه از حساب دیگری

سلام.
من یک بازی از طریق تلگرام به شخصی با شماره داخل ایران فروختم. خریدار از همان شماره ای که در تلگرام به من پیام داده بود به شماره من تماس گرفت که من از یک گوشی دیگر لحظه تماس و مکالمه بین ما را فیلمبرداری کردم و همچنین کلیه مکالمات در تلگرام لحظه معامله را فیلم گرفتم. متاسفانه بعد دو روز حساب من مسدود شد و بعد مراجعه به بانک متوجه شدم حسابم از سه شهر مختلف مسدود شده. دو تا پرونده با ارسال مدارکم از طریق پست تبرئه شدم با استفاده از همین مدارکم.
اما دادگاه سومی که شیراز هستش با پست مدارکم ارسال کردم که متاسفانه یک روز دیرتر به دستشون رسید و جکم جلب به دادرسی دادند و پرونده به شعبه دادگاه کیفری ارجاع داده شد. من مدارکم را تحویل دادم اما قاضی خیلی بی منظق و عصبانی با من صحبت کرد که متوجه شدم سفارش شده هستش و من خیلی نا امید شدم.
( خریدار از حساب شاکی شیراز به حساب دو نفر پول زده که متهم دیگه پرونده تبرئه شد. جالب اینجا است که متهم دیگر هم از طریق تلگرام به همین شخص و همین شماره خدمات آنلاین فروخته. من الان خیلی استرس دارم. چون قاضی به من گفت برو رضایت شاکی رو بگیر و پولش رو به ارزش روز پس بده. به نظرتون اگر رای ایشون من را متهم تشخیص بده باید چی کار کنم؟ من این قاضی و دادگاه شهر شیراز را قبول ندارم. میشه پرونده را به شهر دیگری ارجاع داد برای پیگیری مجدد؟

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام . پرونده قابل ارجاع به شعبه و یا شهر دیگری نیست
نگران نباشید اگر رای به ضررتون بود تجدید نظر خواهی کنید