مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام. ضمن تشکر از شما. بنده بازنشسته آموزش و پرورش هستم. فوت همسرم را رسما به اداره متبوع مرحوم ( آموزش وپرورش ) اطلاع دهم بلافاصله در 15 سال پیش حقوق ایشان قطع شد و تاکنون بنده از تعلق یا عدم تعلق مستمری احتمالی ایشان به خودم اطلاعی ندارم و پیگیر نبوده ام. اولا حقوق همسر متوفی ام قابل انتقال به من بوده است یا خیر؟ اگر بوده اکنون قابل دریافت است و چگونه؟ بنده بازنشسته آموزش و پرورش و مرد هستم. متشکرم.

پاسخ ها :

بهزاد  رسولي باغبان

بهزاد رسولي باغبان :

استان :

براساس قانون افراد تحت تکفل بارعایت قانون مشمول دریافت مستمری می شوند